Кредитний донор: як це працює?

Кредитний донор: як це працює?
Loader

Термінова потреба в грошах може виникнути в житті кожної людини. Кошти можуть знадобиться на оплату комуналки, навчання, оренду нерухомості, купівлю дорогих медикаментів. Щоб отримати кредит в банку, потрібно заздалегідь підготувати довідку про доходи, заставу або залучити поручителів. Не варто також забувати, що фінустанови відмовляють клієнтам з поганою кредитною історією, у яких є відкриті або закриті прострочення в інших організаціях. Якщо ваше фінансове становище і особисті характеристики не відповідають вимогам банків, можна звернутися за допомогою до третьої особи, наприклад до кредитного донора.

Простими словами кредитний донор — це людина, яка на 100% відповідає уявленням банку про ідеального позичальника. Він отримує гідну заробітну плату і має бездоганну кредитну історію. Кредитний донор допоможе отримати позику на ту суму, яка вам потрібна. За надані послуги він бере комісію — відсоток від кредиту.

Кредитний донор без передоплати в Україні. Де шукати?

Для початку давайте розберемося, як працюють кредитні донори в Україні і як знайти людину, яка б погодилася допомогти вам отримати кредит без передплати.

Стандартна схема співпраці з кредитним донором виглядає так:

  • ви знаходите людину, готову оформити потрібну вам позику в банку на себе, обговорюєте з нею умови і підписуєте угоду про співпрацю;
  • кредитний донор оформляє кредит і віддає вам необхідну суму (плату за послуги донор відразу забирає собі);
  • ви здійснюєте платежі за кредитом згідно з договором.

Знайти донора можна через спеціалізовані фірми, які підбирають "ідеальних позичальників" через свої бази. Вартість послуг таких організацій може складати до 30% від суми кредиту. Щоб заощадити і не платити комісію фірмі-посереднику, можна спробувати знайти донора самому — через дошки оголошень, Телеграм-канали та соціальні мережі. Однак при такому розкладі існує велика ймовірність зустрічі з шахраями.

Якщо вам потрібен кредитний донор без передоплати, зверніться до своїх друзів і знайомих. Опишіть свою фінансову ситуацію і попросіть їх допомогти оформити для вас кредит. Можливо хтось із них погодитися надати донорські послуги за символічну ціну або зовсім безкоштовно.

Недоліки послуги "кредитний донор"

За участю донора можна отримати позику в банку навіть з поганою кредитною історією і низькою зарплатою. Однак, незважаючи на видимі переваги, послуги кредитного посередництва мають свої мінуси:

  • кредитний донор може відмовитися від оформлення довгострокового кредиту на велику суму, адже в разі неплатоспроможності замовника йому доведеться брати на себе кредитні зобов'язання;
  • оформивши позику на донора, замовник не зможе підвищити свій кредитний рейтинг, навіть якщо буде платити вчасно;
  • велика переплата за послугу;
  • ризик бути обманутим.

При замовленні послуг кредитного донора Харкова, Києва, Полтави та інших міст України, рекомендуємо уважно читати умови договору про співпрацю. У разі порушення його умов, потрібно негайно звертатися до суду.

Чи можуть відмовити в позиці кредитному донору?

Імовірність відмови в кредиті донору досить низька і становить всього 3%. У банку не знайдеться причин для відхилення заявки клієнта з позитивною кредитною історією, повним пакетом документів, високим і стабільним доходом.

У разі відмови кредитному донору, фірма-посередник знайде іншу людину, яка зможе отримати позику в банку без будь-яких складнощів.

Якщо вам терміново потрібні гроші, а послуги кредитного донорства Дніпра або Києва не вселяють довіри, радимо звернути увагу на новий мікрофінансовий сервіс Тенґо. З його допомогою можна отримати позику онлайн на банківську картку незалежно від міста проживання, доходу і чистоти кредитної історії. Подати заявку можна в будь-який час доби. Перший кредит оформляється під 0% в день.

Автор: Сервіс “Tengo”
09.09.2020
views
10121  переглядів
shares
0