Amigo — новий партнер Tengo з дуууууже довгим кредитом

Amigo — новий партнер Tengo з дуууууже довгим кредитом
Loader

Муррр-мяууу! Хочу тебе з де з ким познайомити! Це Amigo — мій друг і партнер, який видає дуууже довгі кредити. А умови такі, що просто замуррркочешься. Користуватися грошами можна практично цілий рік, уявляєш?

Тепер тобі не доведеться терпіти муки вибору при пошуках кредитної компанії. По мікропозику, як і раніше, можна приходити до мене, а по довгий кредит — в Аміго! Умови прості і лояльні. Зараз про все розповім докладніше.

Аміго: як у кума, тільки довше! Умови кредитування

"Терміново потрібні гроші на ремонт в дитячій..." "Хочу нормально відпочити влітку, а заощаджень може не вистачити". "Кредит на місяць це не для мене — щоб погасити, доведеться віддати всю зарплату..." "Потрібно 30 тисяч на картку, а в банку без довідки кредит не дадуть(("

У вас проблеми — у нас рішення!

Аміго — це кредит, який можна взяти швидко, а погашати довго. Аміго — це рішення усіх форс-мажорів. Аміго — це коли взяти гроші в борг можна, де б ви не знаходилися. Головне, щоб був інтернет!

Які умови? Умови наступні:

  • сума: від 3 до 30 000 гривень;
  • термін: від 90 до 360 днів;
  • оформлення: онлайн, на картку банку;
  • погашення: щомісячними платежами;
  • пакет документів: паспорт, ІПН.

Довідка про доходи не потрібна. Застава та поручителі — теж не потрібні. Усе що знадобиться — це картка банку для перерахування коштів, а ще паспорт та ІПН (при першому зверненні). До речі, для ідентифікації зовсім не обов'язково фотографуватися з паспортом — можна скористатися сервісом BankID.

Хто може отримати кредит в Amigo?

Amigo, так само як і Tengo, лояльно ставиться до своїх клієнтів. Отримати довгий кредит на картку можуть українці у віці від 18 до 65 років. Офіційне працевлаштування не обов'язкове! Рівень доходів не має значення. Отримати позику на довгий термін можуть:

  • студенти коледжів і вузів;
  • фрілансери з плаваючим доходом;
  • військовослужбовці;
  • переселенці;
  • українці, які працюють не за трудовою;
  • громадяни з офіційним працевлаштуванням;
  • жінки в декреті і у відпустці по догляду за дітьми;
  • ФОПи;
  • пенсіонери.

Не важливо, для якої мети ви берете кредит. Не важливо, який у вас соціальний статус і яка кредитна історія. Заявка буде прийнята і розглянута. Ймовірність схвалення в Аміго — 95%.

Як оформити довгий кредит онлайн?

Отримати позику онлайн на довгий термін можна в декілька кліків. Так, у це складно повірити, адже мова йде про довгостроковий кредит. Та в Аміго дійсно все швидко і просто.

Крок 1. Потрібно вибрати суму і термін на калькуляторі. Відразу після цього ви зможете побачити розмір щомісячного платежу.

Крок 2. Зареєструйтеся на сайті, щоб створити особистий кабінет.

Крок 3. Заповніть анкету. На питання потрібно відповідати повністю і чесно. Це може підвищити шанси на позитивну відповідь.

Крок 4. Пройдіть ідентифікацію. Є два варіанти: пройти фотоідентифікацію (зробити селфі з паспортом) або скористатися BankID (передати дані через банк, в якому ви обслуговуєтеся).

Крок 5. Додайте і верифікуйте картку. Так ви зможете підтвердити, що картка належить саме вам.

Крок 6. Надішліть заявку на обробку. Через 10-15 хвилин Аміго повідомить рішення.

Крок 7. Ознайомтеся з умовами кредитного договору і підтвердіть згоду з ними. Отримайте гроші.

Оформити довгостроковий кредит можна на картку будь-якого українського банку. Головне, щоб вона була не простроченою та оформленою на ім'я позичальника. На рахунку повинно бути не менше, ніж 1 гривня, інакше не вдасться пройти верифікацію.

Як погасити кредит Аміго?

Здійснити щомісячний платіж і повністю погасити кредит можна онлайн карткою:

  • через особистий кабінет;
  • на сайті Аміго без входу в особистий кабінет.

Гроші зараховуються автоматично — без зайвих підтверджень і дзвінків. Щоб клієнти не пропускали дати щомісячних платежів, Аміго розсилає СМС-нагадування.

Тепер ти знаєш, куди йти за довгим кредитом, де немає черг і де не питають довідки про доходи. Тенго рекомендує Аміго, всім, кому швидко потрібні гроші на довгий термін! А кіт, зауважте, поганого не порадить:)

Автор: Сервіс “Tengo”
17.09.2021
views
2352  переглядів
shares
1