Спецпроект ТОВ Мілоан — все, що ви маєте знати про кредити

Спецпроект ТОВ Мілоан — все, що ви маєте знати про кредити
Loader

Мур-мяу! У мене для тебе сюрприз! Ми з ТОВ Мілоан запустили крутий спецпроект про кредити онлайн — називається "Все, що ви маэте знати про кредити". Там ціла гора корисностей і цікавостей і вся правда про швидкі гроші.

Ще і досі не знаєш, як нараховуються відсотки по кредиту онлайн? Боїшся колекторів і думаєш, що за прострочення у тебе заберуть квартиру? Лякає слово “пролонгація”? Досить! Ти повинен дізнатися як усе відбувається насправді! На iknowcredit.com.ua все просто! Заходь і читай собі в задоволення. Там немає страшних слів, які треба буде гуглити. Немає довжелезних текстів, які ти ніколи не дочитуєш до кінця. Про важливе розповідається простою мовою. Щоб зрозумів і ти, і він, і вона і ви і вони!

6 розділів про МФО та їх послуги, десятки рекомендацій та порад, сотні прикладів із життя. Ти дізнаєшся:

  • хто контролює роботу МФО і чи законно вони видають кредити;
  • як можна за 5 хвилин отримати гроші з телефону навіть вночі;
  • чи реально отримати кредит без паспорту;
  • як збільшити термін кредиту, якщо не встигаєш вчасно повернути гроші;
  • що буде за прострочення: скільки пені і штрафів доведеться платити і кому;
  • як спілкуватися з колекторами і чи можуть вони вам подзвонити;
  • чи треба читати кредитний договір і чи можна не платити кредит.

Усе це та ще багато іншого ті дізнаєшся завдяки новому спецпроекту Мілоан. Інформація безкоштовна, але при цьому таака цінна і потрібна для кожного позичальника. Ти маєш знати правду про послуги, якими користуєшся. Ти повинен вміти відстоювати свої права у разі їх порушення. Прокачай свою фінансову грамотність разом з iknowcredit і скажи “Чао Бамбіно!” своїм страхам і сумнівам!

Муррр-мяу! Я Tengo також брав участь у запуску спецпроекту. Після того як усе прочитаєш, не забудь сказати мені декілька слів. Буду чекати твоїх відгуків. Напиши, як тобі наш проект та про що б ти хотів дізнатися ще. Щоб залишити коментар, просто клікни на зелений кружок в правому нижньому кутку екрану:)

Автор: Сервіс “Tengo”
10.06.2021
views
1195  переглядів
shares
1