Партнер Тенго компанія Мілоан презентувала застосунок для AppStore

Партнер Тенго компанія Мілоан презентувала застосунок для AppStore
Loader

Оформити кредит від Мілоан тепер можна з айфону лише за 10 хвилин. Застосунок компанії нещодавно з'явився у безкоштовному доступі в AppStore. Тепер подати заявку на мікропозику можна де б ви не знаходилися, адже телефон завжди під рукою. У будь-який момент можна зайти в додаток, зробити кілька кліків та отримати гроші на картку. Зручно, чи не так?

Як скачати застосунок Miloan з AppStore?

У вас ще немає застосунку Мілоан на айфоні? Тоді швидше заходьте до AppStore та завантажуйте його. Як це зробити?

  1. Візьміть iPhone чи iPad і перевірте доступ до інтернету.
  2. Зайдіть в AppStore та введіть у пошуковому рядку “Мілоан”.
  3. Виберіть потрібну іконку та натисніть “Завантажити”.
  4. Зачекайте, поки застосунок встановиться на ваш пристрій.

Як бачите процедура завантаження застосунку зовсім не складна. Вона займе у вас максимум 1-2 хвилини.

Як оформити кредит з айфона через застосунок Мілоан?

Оформити мікропозику через застосунок можна в будь-який час дня та ночі. Для подання заявки вам знадобиться паспорт або id-картка, ІПН, банківська картка та електронна пошта.

Для початку потрібно відкрити застосунок і авторизуватися в ньому. Для цього достатньо ввести номер мобільного у відповідне поле та код із СМС. Одноразовий пароль — це надійний захист особистих кабінетів позичальників від шахрайських атак.

У наступному вікні ви зможете обрати суму та термін кредиту. Нагадаємо, що в Мілоан можна отримати позику на суму від 500 до 20 000 гривень терміном від 1 до 30 днів. Як тільки визначитеся, натисніть "Отримати гроші".

Далі потрібно пройти реєстрацію: ввести ПІБ (українською мовою), ІПН, адресу електронної пошти та номер мобільного. Також потрібно дати згоду на обробку персональних даних, передплата рекламної розсилки — за бажанням.

Наступний крок – підтвердження особистості. Мілоан пропонує позичальникам два способи: BankID та фотоідентифікацію. Виберіть той, який є для вас найзручнішим. Ідентифікацію потрібно проходити лише при першому зверненні або коли потрібна максимальна сума.

Для продовження необхідно заповнити анкету. У пропоновані поля слід вписати:

  • паспортні дані;
  • адресу реєстрації та фактичного проживання;
  • інформацію про сімейний стан, працевлаштування, доходи;
  • мету оформлення кредиту.

Зверніть увагу, що Мілоан не вимагає вводити номери телефонів родичів та колег в анкеті. Також пам'ятайте, що повністю та без помилок заповнена анкета підвищує шанси на схвалення кредиту.

Далі потрібно верифікувати картку. Для цього потрібно ввести номер, СVV-код та термін дії картки. На вашому рахунку буде заблоковано 1 гривню. У цей час ви отримаєте повідомлення від банку з кодом підтвердження. Після введення комбінації сума повернеться на рахунок. Пам'ятайте, що Мілоан не отримує доступу до повних даних вашої картки.

Заявку буде надіслано на обробку. Протягом 5 хвилин ви отримаєте рішення. У разі позитивної відповіді позичальнику буде запропоновано кредитний договір. Одразу після його підписання гроші надійдуть на рахунок.

Усі вищеописані дії необхідні для оформлення першого кредиту. При повторному зверненні заповнювати анкету та проходити ідентифікацію не доведеться. Якщо ви оформлятимете кредит на ту саму картку, сервіс не вимагатиме повторного проходження верифікації. Відповідно, процедура оформлення мікрокредиту займе менше часу — всього 3-5 хвилин.

До речі, якщо у вас є промокод, не забудьте ввести його у відповідне поле при подачі заявки. Також не забувайте, що на перший кредит у Мілоан завжди діє знижена ставка – 0,01% на день.

Огляд функцій застосунку Мілоан

Застосунок Miloan можна використовувати не тільки для отримання кредиту, в ньому є багато інших корисних функцій.

  1. За допомогою застосунку можна відстежувати статус позики: залишок заборгованості, нарахування відсотків, строк погашення. Це зручніше, ніж рахувати самостійно. Усього кілька кліків і вся інформація про ваш кредит з'явиться на екрані айфону.
  2. Через додаток зручно оформлювати пролонгацію: продовжити термін позики можна на 3, 7 та 15 днів. Для цього потрібно сплатити частину тіла кредиту, частину відсоткового боргу та фіксовану комісію за надання послуги.
  3. Онлайн-оплата — найшвидший спосіб погашення кредиту в Мілоан. Достатньо увійти в додаток, здійснити пару кліків і все — кредит оплачений, без зайвих дзвінків і підтверджень. Здійснити погашення можна з будь-якої банківської картки, а не тільки з тією, на яку було оформлено позику.

Завантажуйте застосунок Мілоан на свій смартфон і він виручить вас у скрутну хвилину, допоможе схопитися до зарплати, купити новий холодильник, якщо старий зненацька зламався.

Застосунок Мілоан для Android функціонує вже більше року. У вересні 2021-го він став лідером по завантаженнях в PlayMarket. Позичальники із задоволенням користуються програмою та залишають про неї позитивні відгуки. Перше, що вони відзначають – це оперативність та комфорт при оформленні кредиту. А на вашому телефоні вже є застосунок Miloan?

Автор: Сервіс “Tengo”
12.11.2021
views
9945  переглядів
shares
26