Куди поїхати на новорічні свята?

Куди поїхати на новорічні свята?
Loader

До Нового року залишилися лічені дні, а ви ще не вирішили, де святкуватимете. Ми маємо для вас п'ять ідей, які допоможуть не лише урізноманітнити зимові свята, а провести їх чарівно, казково, незабутньо! І все це в Україні!

1. Курорт "Буковель"

Буковель – це найбільший гірськолижний курорт України. Любителі активного відпочинку точно оцінять його належним чином. Чим тут можна зайнятися?

  1. Спускатися з гірських схилів на лижах чи сноуборді, чекаючи чарівної ночі.
  2. Відпочивати у SPA, де ви точно відчуєте, що таке справжній релакс, зможете відпустити всі проблеми, відпочити від усього, що було 2021-го.
  3. Знайомитися з місцевими гастрономічними традиціями. Хочете спробувати справжню бринзу та банош? Вам у Буковель!
  4. Бродити біля туристичних об'єктів, фотографуватися, захоплюватися красивими краєвидами довкола.

Щодо цін, то звичайно на новорічні свята вони будуть вищими. Проживання, харчування, екскурсії — все це обійдеться десь на 30% дорожче, ніж зазвичай. Орендувати садибу можна буде за 500 гривень з людини за добу (сніданок включений). Номер у готелі коштуватиме приблизно 2500-3000 гривень. Вартість обіду – 120-200 гривень.

2. Львів

Львів – чудове місто, де цінують давні традиції. Тут ви зможете почути різдвяні пісні у виконанні хору та побачити справжній вертеп. Усі будівлі у місті до зимових свят дуже красиво прикрашають.

Що робити у Львові на Новий рік?

  1. Кататися на ковзанах на площі Ринок (найбільша ковзанка у місті).
  2. Співати разом із усіма біля головної ялинки міста.
  3. Купувати сувеніри на новорічному ярмарку.
  4. Фотографуватись з дідухом.
  5. Дивитися вертеп.

Крім цього, у Львові дуже багато визначних пам'яток, на які буде цікаво подивитися будь-якої пори року. Це і Ратуша з оглядовим майданчиком на даху, і Оперний театр, і Італійський дворик, і велика кількість музеїв.

Щодо цін, то двокімнатний економ у період свят коштуватиме вам 1100 гривень, стандарт — 2160 гривень. Обід у кафе коштуватиме приблизно 120 гривень.

3. Тернопіль

Тернопіль — це місто, в якому ніколи не буде нудно молоді. Все тому, що тут багато оригінальних закладів. Ви коли-небудь куштували зелене пиво чи мандаринову настойку? У Тернополі буде така нагода! Гастротуризм тут розвинений на високому рівні, так що на вас чекає багато місцевих смакот.

Увечері 31 грудня можна прогулятися вулицею Валова, де дуже багато старовинних будівель та гарних місць.

Триденний тур коштуватиме 3500 гривень на одну особу. У вартість включені квитки туди та назад з Києва, екскурсії, сніданки та страховка.

Готельний номер на двох у Тернополі зі сніданками коштуватиме 1000 гривень. Обід коштує у середньому 100 гривень, вечеря – 120-150 гривень. Якщо хочете замовити святковий бенкет у закладі, то за одну особу доведеться заплатити від 1000 гривень.

4. Одеса

Одеса — шикарне місце для зустрічі Нового року: тому що тут дуже гарно і ще тому, що взимку тут менше туристів та ціни на порядок нижчі.

Що робити у Одесі на свята?

  1. Їсти морепродукти, у тому числі устриці.
  2. Дегустувати вино, шампанське, коньяк.
  3. Фотографуватись біля інстаграмних локацій.
  4. Гуляти біля моря.

Номер у готелі для двох коштуватиме від 800 гривень на добу. У той же час квартиру можна знайти за ціною 300-400 гривень на добу.

Обід у столовці коштуватиме приблизно 75 гривень, у кафе — від 120 гривень.

При замовленні новорічного банкету за одну особу потрібно буде заплатити від 1000 гривень.

5. Київ

У Києві розташована головна ялинка країни. Тут проводиться найбільша кількість новорічних заходів. Вам точно не доведеться нудьгувати.

Ось приблизний план дій на Новий рік у Києві.

  1. Зробити фото біля центральної ялинки.
  2. Побачити вражаючі феєрверки на Софійській площі.
  3. Сходити на Кураж Базар.
  4. Відвідати один із святкових заходів.
  5. Насолодитися новорічною атмосферою на Контрактовій площі.
  6. Покататися на ковзанах просто неба.

У Києві можна відпочити як дуже бюджетно, так і дуже дорого. Все залежить від суми, яку ви готові витратити.

Двомісний економ-номер коштуватиме приблизно 320 гривень, стандартний — 600 гривень. Якщо це дорого, можна зняти ліжко у кімнаті на 8 осіб за 200 гривень. Ціни на обіди у кафешках починаються від 145 гривень.

Цього року свята в Україні відбудуться менш помпезно. Багато заходів довелося скасувати через карантинні обмеження. Не забудьте взяти з собою маску, також враховуйте, що для участі у деяких івентах потрібно буде показувати ковід-сертифікат. Якщо відчуваєте симптоми простудних захворювань – краще залишайтеся вдома, перенесіть поїздку на Різдво чи Старий Новий рік.

Автор: Сервіс “Tengo”
22.12.2021
views
2938  переглядів
shares
0